Paycent

Paycent Kartica Cashback ProgramCashback na držanje PYN od 20 Marta 2019

Držanje PYN-C37 tokena u Paycent aplikaciji omoguc´ic´e korisnicima da iskoriste popust na transakcije Paycent karticama za devizne i gotovinske naknade. U nastavku se nalazi tabela koja predstavlja prednosti zasnovane na Tier-u u odnosu na broj PYN-ova koji se održava na Paycent aplikaciji.

Cashback u Paycent Novčanim Transakcijama

Koristite PYN-C37 tokene da platite naknadu za transakciju naplaćenu za pretvaranje US SIP-a u digitalnu valutu i da dobijete 50% popusta na transakcionu naknadu. Prilikom plaćanja sa PYN tokenima, naknada za transakciju u okviru Paycent aplikacije će biti 0,75% umesto standardnih 1,5%

Članstvo u Elitnoj grupi*

  1. Poziv na globalne Paycent dogadjaje sa avionskim prevozom i hotelskim boravkom.
  2. Mogućnost da budete deo Paycentove zatvorene grupne zajednice i da stupite u interakciju sa Paycentovim menadžmentom o budućim poslovnim idejama.
  3. Rani korisnici će dobiti progream razvoja Paycenta.

Odredbe i Uslovi**

  1. Korisnici moraju da zadrže svoj PYN-C37 u Paycent digitalnom novčaniku da bi imali pravo na bilo kakve nagrade i cashback.
  2. Benefiti će biti sastavljeni na mesečnoj osnovi i nagrade idu Paycent korisnicima u obliku US SIP-a na njihovom Paycent novčaniku.
  3. Proporcionalna stopa koja se uzima u obzir za izračunavanje transakcije i nadoknade nagrade.
  4. Naknada za Paycent karticu će biti poništena za svakog korisnika koji ima više od 50.000 PYN u svom Paycent novčaniku nakon 30 uzastopnih dana držanja.
  5. Naknada za Paycent karticu će biti poništena za svakog korisnika koji ima manje od 50.000 PYN u svom Paycent novčaniku nakon 90 uzastopnih dana držanja.
  6. Za korisnike sa višestrukim Paycent karticama, storniranje plaćanja karticom će biti primenjivo samo po kartici, na osnovu perioda zadržavanja. Primer: Korisnik nivoa 8, poništenje plaćanja Paycent China Union kartice biće primenjeno nakon 90 dana; shodno tome, poništenje plaćanja druge kartice za Paycent Mastercard ili Paycent Union Pay International će biti nakon 90 dana.
 

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate li pitanje za nas? Pošaljite nam poruku ili nas nazovite. Rado ćemo vam pomoći.


Proizvodi i korisnički servis

 hello@paycent.com


Poslovni i korporativni interes

 corporate@paycent.com

PRATITE NAS