Paycent

Upoznajte tim


 
Paycent tim

Sumedha Goel

CEO / Osnivač
Suosnivač i CEO preko 9 godina u Azija Investment Grupi Srednji Istok. Ona je rani Bitcoin entuzijasta koji veruje u budućnost digitalnog plaćanja. Sumedha je strastven bloger i trenutno radi na knjizi njenog putovanja kroz život nakon što je izgubila muža zbog raka.

Svetlana Umarova

Osnivač / Investor
Osnivač i Predstavnik više od 9 godina na Azijsko investicionoj grupi na Bliskom istoku koja je pomogla da se uspostavi kao konglomerat milijardi dolara. Veruje da je blockchain i kriptovaluta budućnost i da će oba biti integrisana u naš svakodnevni život. Svetlana je mudar investitor i turista.

Helen Laylo

Glavni odgovorni za korporativne odnose sa javnošću
Sa 16 godina bogatog iskustva u oblasti ljudskih resursa i odnosa sa javnošću, odgovorna je za uspostavljanje prisustva kompanije širom Azije i drugih delova sveta. Odličan profesionalac koji uvek stavlja strast i naporan rad na prvo mesto. Diplomirala je Kompjutersku Edukaciju.

Arthur Munsayac

CTO
Sa skoro 2 decenije iskustva u IT-u i preko 7 godina kao CIO AIG Middle East-a. Bio je uključen u nekoliko start-up-a u UAE, Singapuru i na Filipinima od konceptualizacije do finalizacije. Upravlja timom stručnjaka za razvoj softvera od 40 profesionalaca. Arthur trenutno doteruje AVS sigurnosne političke infrastrukture bazirane na PCI i DSS standardima Centralne banke.

Jennifer Navarro

CFO
16 godina dugogodišnjeg računovodstvenog iskustva iz različitih industrija koje uključuju finansijske usluge, posredovanje u osiguranju, upravljanje brodovima, F&B, agenciju Manning, maloprodaju i proizvodnju koji su je izložili različitim aspektima računovodstva. Ovakvi tipovi izloženosti naučile su je kako da se nosi sa različitim ljudima na poslu, kontrolisati stres i zadate rokove. Jennifer lako može da radi sama ili i sa timom.

Katrin Mae Jose  

Menadžer Projekta
Iskusni poslovni analitičar sa preko 5 godina iskustva u održavanju softvera za poslovna rešenja i analizu poslovanja u bankarskoj industriji kao što su PNB, RCBC i Citibank. Katrin je diplomirala 2011 godine sa diplomom Interne Revizije.

Lea Pascual

Menadžer za razvoj poslovanja
Više od 15 godina kombinuje ekspertizu u upravljanju i rukovanju poslovnim operacijama u Singapuru i na Filipinima. Nosilac je diplome sa velikom strašću u razvoju, istraživanju i inspirativnom poslovanju, kao i ljudima koji su glavni atributi kompanije.

Jonathan Guarino

Full Stack Developer
Sa 6 godina radnog iskustva u IT industriji, Jonathan je aktivno učestvovao u uspešnom razvoju više tehnoloških projekata. Cilj mu je da neprekidno uči na terenu i oduševljen je idejom otkrivanja novih inovacija. Njegov stav "budi bolji" drži ga korak sa otkrivanjem kripto valutnog prostora i sticanju znanja u AWS uslugama.

Daniel Sarabusing  

Full Stack Developer
Sa skoro 5 godina iskustva u web i mobilnom razvoju, Daniel je doživeo rast kroz uspehe i neuspehe. Njegova nepokolebljiva predanost u ispunjavanju svojih ciljeva podsticala ga je da nastavi putovanje kroz svoju izabranu sfer. Ima sklonost učenju disruptivnih tehnologija kao što su blockchain, mašinstvo i nauke o podacima.

Paycent Diplomats

Prihvatamo prijave za Paycent diplomate.
 
Prednosti::
 • Diplomati će biti dodeljeno službeno mesto istaknuto na sajtu
 • Dodelićemo vam korporativnu email adresu
 • Nabavite specijalni kod za preporuku od uspešnih prijava kartica
 • Pokriveni troškovi za Paycent meet-up
 • Prihod od novih generisanih poslova
Prijavite se odmah slanjem e-maila na diplomat@paycent.com

SAVETNICI

Brian Tan

Iskusan u strateškim partnerstvima i razvoju preduzeća sa dokazanom istorijom rada u industriji plaćanja. Ozbiljan profesionalni menadžer koji je diplomirao na Univerzitetu Southern Queensland. Brian je investitor u Bitcoin ekosistemu još od 2013. godine.

Mark Wittenberg

Mark je prvi put postao upoznat sa kripto valutama 2010. godine kada je i bio uključen u istraživanja. Dok je još istraživao, uključen u mnoge različite projekte shvatio je da su njegova interesovanja uskladjena sa valutom Verge. Mark se izjašnjava kao Verge Core Member i fokusira se na poslovni razvoj, pregovore o ugovorima / razumevanje i odnose s dobavljačima. Dolazi sa velikim iskustvom u prodaji, finansija i kredita. Trag je ostavio i u automobilskoj industriji još 1995. godine i ima veliko iskustvo u marketingu, finansijama, kreditima, zakonu o privatnosti i zakonu o trgovini. Uključen u ove industrije još od 1995. godine imao je uspeh i u većim kompanijama u vrlo kratkom vremenskom periodu. Samozaposlen, trenutno u kreditima i finansijama i kao savetnik za mnoge uspešne kompanije.

Alex Jackson

Rani entuzijast i investitor Bitcoin eko-sistema još od 2011. godine. Pridružio se Bitcoin Fondaciji (US) 2014. godine kao evangelista i donatora i osnovao BitBlock Ventures, a blockchain, ICO i preduzeća bazirana na pametnim ugovorima sa sedištem u Singapuru. Primarno, karijeru koja je trajala više od 20 godina, radio je kao izvršni direktor za izdavanje softvera među ostalim za Microsoftom (HK) i Sony Europe i kao osnivač / izvršni direktor Los Angeles Giant Media Group.

Alexandre Ederer

Alex is a Canadian with a penchant for developing new ideas. He has moved to Germany to get a business degree in international management while pursuing his passion of developing Blockchain ecosystems for a decentralized world. He has helped companies with his experience working with a bank, as well as his deep understanding of cryptocurrencies and its trends.

Peter Bergstorm

Rani entuzijast i investitor Bitcoin eko-sistema još od 2011. godine. Pridružio se Bitcoin Fondaciji (US) 2014. godine kao evangelista i donatora i osnovao BitBlock Ventures, a blockchain, ICO i preduzeća bazirana na pametnim ugovorima sa sedištem u Singapuru. Primarno, karijeru koja je trajala više od 20 godina, radio je kao izvršni direktor za izdavanje softvera među ostalim za Microsoftom (HK) i Sony Europe i kao osnivač / izvršni direktor Los Angeles Giant Media Group.

Suraj GV

Više od 17 godina iskustva u morskoj trgovini sa finansijskim iskustvom. CFO sa Blue Line Shipping Group, Dubai / Savetnik za projekte i finansije sa Alphard Maritime Group, Singapur, Dubai i Mumbai / Neizvršni direktor sa Portdesk.com Noida & Dubai / Savetnik u DBC Shipping, Dubai Kapitalni NBFC, Chennai za investicije i ekspanziju. Ranije je bio viši finansijski menadžer sa Emirates Trading Agenci LLC, Dubai - Trading and Shipping Company u UAE preko 9 godina.

Aaron Lam

Direktor, korporativne finansije, Aaron je građanin Singapura koji ima više od dvadeset godina iskustva u korporativnim finansijama, porezima i reviziji. Izvršavao je posebne revizije za klijente u raznim industrijama, posebno u nafti i gasu, elektronici, trgovini, logistici i investicijama. Između 1996. i 2007. Aaron je bio sa korporativnim finansijama Vickers Ballas, OUB Korporativne finansije i PricewaterhouseCoopers Corporate Finance, gde je savetovao transakcije prekograničnih korporativnih finansija širom Azije. 2007. godine Aaron se pridružio Korporativnoj savetodavnoj grupi UBS-a. Pokrivao je uglavnom region jugoistočne Azije i bio je uključen u razne prekogranične transakcije između ovih zemalja kao i unutar same Azije.

Susheel Balakrishnan

Šampion transformacije - Njegovo osnivanje je zasnovano na individualnom i organizacionom razvoju i 25-godišnjem iskustvu. Veliki biznismen sa desetogodišnjim poslovima sa Procter & Gamble i Yum / KFC / Pizza Hut širom Bliskog istoka, Afrike, Velike Kine i Indijskog potkontinenta. Član je višenacionalnih timova za rukovođenje više od 20 godina, vodeći složene funkcije upravljanja ljudskim resursima, informatičkim i poslovnim konsaltingom. Nedavno je stvorena praksa razvoja liderstva i menadžmenta, vodeći Akademiju za Kriket udružila se u konzultantske poslove u restoranu, koji su doveli do razvoja preduzetničkog duha oko razvoja ljudskih resursa i organizacije. Mentori osnivaju i pomažu novim preduzetnicima da osnuju odbore, savetnike i viši tim. Duboka ekspertiza u oblasti efikasnosti organizacije, upravljanja performansama, razvoja talenata i korisničkog servisa u sektoru ugostiteljstva, maloprodaje i u sektoru za brze prerađene robe.

Rasool Verjee BA LLB

Oportunistički serijski preduzetnik sa ogormnim iskustvom u telekomunikacijama, sa interesovanjem za nove tehnologije i prostranu globalnu mrežu. Diplomirao je pravo na Univerzitetu u Kembridžu. Njegova karijera je obeležena ranim usvajanjem novih tehnologija koje su se nedavno fokusirale kao probni potencijal blockchain-a za preoblikovanje i transformaciju biznisa u rastući interes čitave javnosti za Bitcoin i kripto valutu. Ostvario je visok doprinos na kapital iz start-up operacija što je obrazloženo u Telemagix-u, prvom interaktivnom informativnom servisu u Kanadi; Telepersonali koji su postali LavaLife Inc: vodeći provajder usluga telefonskih i online servisa za zabavu u Severnoj Americi. World Phone Inc: koji se udružio sa Tier One nosiocima, uključujući AT&T, Teleglobe Canada i Codetel; Mreža Atlas Telekom lider u VOIP terminaciji; MobileMiser Inc: servis koji pomaže potrošačima da smanje svoje međunarodne troškove mobilnih telefona. Bio je savetnik nekoliko kompanija koje planiraju da lansiraju ICO`S kao i partner u kompaniji Blockchain Consultancy.

Ahmad Altarawneh

Izvrstan i kvalitetan profesionalac, sertifikovani dizajner i mislilac, budući forecaster, analitičar trendova i poslovni naučnik kao i stručnjak za korišcenje IOT-a u odgovarajući pametni grad. Moderator, graditelj malih i srednjih preduzeća, trener, mentor, profesionalni razvojni partner, dizajner na osnovu iskustva korisnika i strategija. Stručnjak za organizacioni rad kao i za učenje i performans, stručnjak za krizu i upravljanje vanrednim situacijama i katastrofama, profesionalni inženjer, stručnjak za osobe sa invaliditetom i inkluzivno društvo sa odličnim govorničkim sposobnostima.
 • Diplomirao na University Of Alabama u Birmingham, Alabama, USA
 • MBA od The University of Wales, U.K.
 • Doktorat predmeta Responsive Smart City u Walden University, USA.
Dostignuća, Asocijacija Inovacija
 • ASQ, APMP, PMI, RMC, KMI, EFQM, FIDIC, American Value Engineering Society (SAVE), The American Society of Civil Engineers (ASCE), The Arab Association of Engineers, ATD (previously ASTD), IIBA, Axilos, IIP i od skoro ICAO & IATA.
 • 102 Koristi predmet u IOT, Povezan Koncept i Blockchain
 • Globalizacija 68 Irskih Kompanija u MENA Region, pomoglo je da se ostvari više od $180 miliona u ugovorima.

Anupam Ratha

Anupam je stručnjak za sigurnost domena, Anupam je intenzivno radio u oblastima digitalne autentičnosti identiteta i online prevare kao i upravljanje rizikom menadžmenta. Sa preko 17 godina iskustva u proizvodnom inženjeringu, direktivi proizvoda, poslovnom razvoju i upravljanju projektima. Anupam je napravio i uspešno isporučio sigurnosno rešenja za finansijske institucije i preduzeća širom sveta. Kao suosnivač i tehnički direktor EZMCOM-a, odgovoran je za dizajn i isporuku sigurnosnih proizvoda i tehnologija kompanije svojim klijentima. Kao pronalazač sa U.S. patentom broj 8868909 ima diplomu iz računarstva na Vojnom institutu za tehnologiju u Indiji.

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate li pitanje za nas? Pošaljite nam poruku ili nas nazovite. Rado ćemo vam pomoći.


Proizvodi i korisnički servis

 hello@paycent.com


Poslovni i korporativni interes

 corporate@paycent.com


SG +65 6439 2222

PH +63 2 825 5555

UAE +971 4 395 9999


Texcent Asia Pte Ltd
Suite 1504, Asia Square Tower 1
8 Marina View 018960
SingaporePRATITE NAS

NAČIN PLAĆANJA